Netsky

Genomineerd in de categorie Dance

Netsky heeft de overgang van 2016 naar 2017 in het warme Australië gevierd. Boris Daenen zit tegenwoordig het hele jaar door op de meest exotische plekken. De beatmeester is uitgegroeid tot een van onze belangrijkste muzikale exportproducten. Dit jaar was hij daarenboven de officiële ambassadeur van het Belgisch Olympisch Team. Hij gaf de atleten ‘Rio’ als oppepper mee. Het nummer werd opgepikt door flink wat buitenlandse televisiezenders. De Amerikaanse megaster Macklemore vroeg en kreeg een herwerking waarin zijn stem zit verwerkt. ‘Rio’ was ook de wegbereider voor het album ‘III’ (2016) dat gelijktijdig werd uitgebracht in België, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. In de drie landen haalde het de top 10 van de hitparade.

Palmares

2015 - Dance (nominatie)
2014 - Dance
2013 - Hit van het Jaar (nominatie)
2012 - Hit van het Jaar (nominatie)
2012 - Album (nominatie)
2012 - Dance
2012 - Solo Man

2012 - Live Act (nominatie)
2010 - Dance/Elektronica (nominatie)

Meer info

Facebook
Twitter