Dimitri Vegas & Like Mike

Genomineerd in de categorie Dance

DJ Mag, het toonaangevende Britse tijdschrift over elektronische muziek, publiceert sinds 1997 een jaarlijkse lijst met de beste dj’s ter wereld. De eerste Belgen in de top 10 waren Dimitri Vegas & Like Mike. In 2013 stonden ze op zes, een jaar later al op twee en in oktober 2015 helemaal bovenaan. Volgens het duo was dat de bekroning voor hun wereldwijde zomerhit ‘Higher Place’ (2015). Het voorbije jaar zakten ze opnieuw een plaats maar dat verandert in wezen niks. De broers brachten in 2016 meer dan 100 sets en shows in 35 landen. En de eerste 60.000 tickets voor de vierde aflevering van 'Bringing The Madness' in het Sportpaleis waren - alweer - in een recordtijd - 60 minuten - weg. Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes was dat alles goed voor een omzet van 14,5 miljoen euro. Een fenomeen. Nu alleen die eerste MIA nog…

Palmares

2015 - Dance (nominatie)
2015 - Hit van het Jaar (nominatie)
2015 - Videoclip (nominatie)
2015 - Dance (nominatie)
2014 - Hit van het Jaar (nominatie)
2014 - Dance (nominatie)
2013 - Dance (nominatie)
2012 - Dance (nominatie)

Meer info

Facebook