Christoff

Genomineerd in de categorie Vlaams Populair

Het laat zich nu al raden dat er ooit een Christoff De Bolle Award komt. De zanger is dit jaar voor de zevende keer op rij genomineerd in de categorie Vlaams Populair. Hij kan bovendien een vijfde MIA binnenrijven en een vier-op-een-rij scoren. Christoff vierde de voorbije maanden zijn zilveren jubileum: 25 jaar in het vak, goed voor 300.000 verkochte albums en kasten vol bekroningen. Vier grote concerten in Hasselt, Oostende en Wieze (2 x) zetten de viering in november luister bij. Waarna de zanger naadloos overging in een lange reeks kerstconcerten. Het eerste deel van het jaar stond grotendeels in het teken van KluBBB 3, het schlagerproject dat hij deelt met Florian Silbereisen (D) en Jan Smit (NL). In januari 2016 verscheen hun eerste album ‘Vorsicht Unzensiert!’, in oktober was het goud in Duitsland.

Palmares

2015 - Vlaams Populair
2014 - Vlaams Populair
2013 - Vlaams Populair

2012 - Vlaams Populair (nominatie)
2011 - Vlaams Populair
2010 - Vlaams Populair (nominatie)

Meer info

Facebook
Twitter